Concert op Maat

Programma naar keuze

Gepassioneerd als wij zijn, willen wij graag zoveel mensen als we kunnen, laten genieten van de muziek die we brengen.  Minstens 1 keer per jaar pakken we uit met een tot in de puntjes verzorgde productie.  Telkens weer vinden we het jammer dat we ze dan maar één keertje kunnen uitvoeren. 

- Wie weet, bestaat er in Uw organisatie interesse om een event met een concert te organiseren?  

- Wie weet, wilt u uw klantenrelaties op een prachtig barokconcert trakteren?

- Wie weet, kunnen wij voor u een benefiet-avond opluisteren?  

Met onze jarenlange know-how kunnen we samen met u een programma op maat samenstellen.  Indien u wenst, kan u zelfs aansluiten bij onze jaarlijkse productie en zowaar een geheel afgewerkt concert krijgen aan zeer schappelijke voorwaarden.  

We bespreken graag de mogelijkheden met u. Contacteer ons geheel vrijblijvend!

Ons volgende concert:

h-Moll Messe - J.S. Bach 

Zaterdag 19 november 2022 - Sint Pauluskerk - Antwerpen

Alegría bestaat 25 jaar in 2022. Dat vieren we uiteraard met concerten! Maar liefst twee. We openden ons jubileumjaar in februari met een schitterende uitvoering van de Messiah van Händel. In het najaar sluiten we ons feestjaar af met ons tweede jubileumconcert: de integrale uitvoering van de h-Moll Messe van Johann Sebastian Bach, ook bekend onder de fantasienaam Hohe Messe. Kaarten zijn te bestellen via kaarten@alegria-online.be of via tel. 03 239 26 08. Voorverkoop tot 13 november.