Concert op Maat

Programma naar keuze

Gepassioneerd als wij zijn, willen wij graag zoveel mensen als we kunnen, laten genieten van de muziek die we brengen.  Minstens 1 keer per jaar pakken we uit met een tot in de puntjes verzorgde productie.  Telkens weer vinden we het jammer dat we ze dan maar één keertje kunnen uitvoeren. 

- Wie weet, bestaat er in Uw organisatie interesse om een event met een concert te organiseren?  

- Wie weet, wilt u uw klantenrelaties op een prachtig barokconcert trakteren?

- Wie weet, kunnen wij voor u een benefiet-avond opluisteren?  

Met onze jarenlange know-how kunnen we samen met u een programma op maat samenstellen.  Indien u wenst, kan u zelfs aansluiten bij onze jaarlijkse productie en zowaar een geheel afgewerkt concert krijgen aan zeer schappelijke voorwaarden.  

We bespreken graag de mogelijkheden met u. Contacteer ons geheel vrijblijvend!

Ons volgende concert:

Dixit Dominus 

Zaterdag 18 november | Sint-Pauluskerk, Antwerpen | Aanvang 20:00 uur

Op het programma staat 3x een Dixit Dominus: van Händel (HWV 232), van Vivaldi (RV 595) en van Zelenka (ZWV 68). Dixit Dominus is de toonzetting van psalm 110, totaal verschillend gecomponeerd door deze drie groten uit de barok. Klik op de affiche voor een vergroting. Dan ziet u de mogelijkheden voor het bestellen van kaarten.

Dixit Dominus is een spiritueel, fonkelend feest van steeds wisselende klankkleuren, jubelende koormuziek, ontroerende solo’s, samen met een energiek en triomfantelijk orkest. 

Barok op zijn schoonst!